dimecres, 19 d’octubre del 2011

Recollida solidaria de joguines

Creu Roja Joventut ha desenvolupat des de 1992 la Campanya de Recollida de Joguines. 
Aquesta campanya va néixer per tal de cobrir les necessitats de milers d’infants de Catalunya, infants pertanyents a famílies amb dificultats econòmiques importants que no podien assumir l’adquisició de joguines per als seus fills i filles.

La Campanya de Recollida de joguines de CRJ ha anat evolucionant i des de fa 4 anys col·labora conjuntament amb l’Oficina Comarcal de Consum. L’objectiu és treballar cada vegada més amb la sensibilització de la població envers una joguina no bèl·lica i no sexista i, alhora, fomentar la donació entre els infants. D’aquesta manera es vol potenciar aquest acte solidari i fomentar el concepte de ‘consumidors responsables’ als infants, vetllant per potenciar el reciclatge i evitant la compra compulsiva.

De cara a aquest any es manté aquesta línia de treball i seguirem treballant en la cerca dels següents valors:

JOGUINA EDUCATIVA
CONSUM RESPONSABLE
JOGUINA NO BÈL·LICA
JOGUINA NO SEXISTA
JOC COOPERATIU/COL·LECTIU
EDUCACIÓ INTERCULTURAL
VALOR DE COMPARTIR





 La campanya de sensibilització sobre la joguina educativa té com a principals destinataris a infants de 6 a 12 anys i adults (famílies, educadors i educadores, professionals i societat en general).

Enguany està previst realitzar la recollida de joguines els dies 1, 2 i 5 de desembre. I serà al llarg de la setmana del 12 al 16 del mateix mes quan es recollirà el material acumulat a la nostra escola

Per qualsevol dubte o aclariment, podeu posar-vos en contacte amb 
Servei de Consum del Consell Comarcal del Pallars Jussà 
(a l’atenció d’Elena, telf. 973.65.01.87) 
o també amb Creu Roja Pallars Jussà 
(a l’atenció de Noemi, telf. 973.65.29.54). 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada